en bild

Socionom till Backa Vårdcentral, Örebro län

Information om arbetsplatsen

Vi är en helt nystartad Vårdcentral som ligger i området Backa, ca 2 km öster om Karlskoga Centrum. Vi kommer att öppna som fullskalig verksamhet under September 2024. Målet är att på sikt växa till en etablerad Vårdcentral i framkant, som erbjuder god primärvård för alla och en arbetsplats att trivas på.

Vi söker nu Socionom som vill vara med på vår resa att utveckla framtidens primärvård. Du delar vår syn på att bemötande, kvalitet och kontinuitet medför att patientens behov står i centrum. Tillsammans kommer vi att bygga upp ett kompetensstarkt team som består av specialister i allmänmedicin, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, medicinska vårdadministratörer, samtalsterapeuter och fysioterapeuter. Vi arbetar tvärprofessionellt där alla ges stora möjligheter att vara med och påverka arbetsmiljön och vara delaktiga i utformningen av arbetssätt.

Vårdcentralen kommer att vara en del av Vårdföretaget Praktikertjänst, som nyligen placerat sig på plats nummer två i undersökningen ”Sveriges bästa arbetsgivare” av undersökningsföretaget Universum.

 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen i bedömning, rådgivning, utredning, behandling och rehabilitering både enskilt och i grupp. Som socionom på vårdcentralen kommer du att ingå i ett stort kontaktnätverk kring patienten, både inom verksamheten samt mot andra aktörer och myndigheter. Du har en central roll i samverkan för patienten.

Initialt under uppbyggnaden av vårdcentralen är kravet på teamarbete och flexibilitet extra högt, för att få verksamheten att fungera och blomstra.

 

Kvalifikationer

Du är utbildad socionom, gärna legitimerad hälso- och sjukvårdskurator med erfarenhet av primärvård. Du har steg 1 utbildning i KBT. Erfarenhet av arbete som rehabkoordinator är meriterande.

 

Personliga egenskaper

Du är självgående, ansvarstagande och flexibel med ett gott bemötande mot både patienter och kollegor. Du trivs med att arbeta både i team och individuellt och är gärna delaktig i utvecklingsarbete. Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, meriterande med ytterligare språkkunskap

Övrig information

Arbetstid: Dagtid. Heltid, Deltid. Är du intresserad av timanställning är du också välkommen med din ansökan

Anställningsform: tillsvidare med inledande provanställning. 

Tillträde kan komma att ändras.

Intervjuer sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100)
Tillträdesdatum:
2024-09-23
Sista ansökningsdag:
2024-04-28

Ansök

Ansök