en bild

Tandhygienist

Bild

Information om arbetsplatsen

 Tandhygienist Göteborg

 

Information om arbetsplatsen
 
Nu finns möjligheten att söka en omväxlande och varierande tjänst som tandhygienist på en centralt belägen klinik i Göteborg. Detta är en mindre praktik i trevlig miljö och du kommer att fungera som nuvarande delägarens högra hand på kliniken.Mottagning är fullt modern med tre behandlingsrum där vi arbetar digitalt. Här arbetar två tandläkare och två tandsköterskor och på lördagar en extern käk kirurg .Vi har en familjär stämning hos oss och alltid nära till skratt. För oss är det viktigt att vara professionella och samtidigt ha roligt på jobbet.Här är man mån om sina patienter och arbetar för att alla ska känna sig välkomna, omhändertagna och få noggrant utförda behandlingar.Vi söker dig som är en trygg person som har lätt för att växla mellan arbetsuppgifter vid behov. Att ge god service är en självklarhet för dig, oavsett om du pratar i telefon, tar emot i reception eller under behandling.Tandläkaren som driver mottagningen är delägare i Praktikertjänst. Det innebär att beslutsvägarna på kliniken är korta och du har stor möjlighet att påverka din arbetsdag vid behov.Tjänsten är på  deltid-heltid men tjänstgöringsgrad kan diskuteras om du önskar.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär omväxlande uppgifter med undersökningar ,parodbehandlingar ,profylax sterilarbete ,blekskenor , akuta mindre behandlingar ,provisorium och även administration och reception  .

Som tandhygienist du arbetar självständigt i på eget rum men du samarbetar med med de andra kollegor på kliniken.

Du ska arbeta löpande med din tidbok att säkerställa att den är optimal bokad.

Vi driver ett externarbete det innebär att du en gång i veckan ska jobba på en uppsökande verksamhet på ett äldreboende som ligger i närheten. Även där har du ett eget rum .

 

Kvalifikationer

Du är legitimerade tandhygienist

Talar och skriver  god svenska och har helst några års erfarenhet på privatsektorn. 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har teamkänsla ,lojal ,samarbetsvillig och prestigelös utöver ovannämnda kvalifikationer.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information 

Vi arbetar med Frenda journalsystem och röntgen .


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (60%-100%)
Tillträdesdatum:
2024-12-01
Sista ansökningsdag:
2024-10-04

Kontakt

Annahita Staf

Ansök

Ansök