en bild

Fysioterapeut - HälsoBrunnen Rehab, Praktikertjänst

Information om arbetsplatsen

HälsoBrunnen Rehab i Ulricehamn är en mottagning som startade 2016 som en del av Vårdval Rehab. Teamet består idag av fem fysioterapeuter och två arbetsterapeuter med ett nära samarbete. Vi verkar i gemensamma lokaler med HälsoBrunnen Vårdcentral, vilket möjliggör ett gott samarbete med övriga professioner. Vi har i dagsläget drygt 13 000 listade patienter. HälsoBrunnen är en arbetsplats där gemenskap, kompetens, fina personalförmåner och frihet under ansvar är centralt. Vi arbetar ihop för att utveckla verksamheten. 

Vi söker en fysioterapeut som vill utvecklas i sin yrkesroll och bidra till vårt positiva arbetsklimat! 

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut hos oss arbetar du polikliniskt med undersökning och behandling. Det finns ett gym för regelbunden rehabilitering på mottagningen. Utöver individuell rehabilitering har vi även gruppverksamhet såsom artrosskola, bassängträning och fallpreventionsgrupp. Vi arbetar främst med mottagningsbesök, men även hembesök utefter patientens behov.

Bokningar sker med hjälp av medicinsk sekreterare och även på egen hand via telefon eller digital tjänst. Patientmöten sker främst via fysiska besök, men även telefon, chatt och videosamtal förekommer. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast
  • har lätt för samarbete, är engagerad och lösningsorienterad
  • har B-körkort
  • bemästrar svenska i tal och skrift

Meriterande om du:

  • har tidigare erfarenhet inom primärvård, men viktigast är att du är intresserad och motiverad till ett arbete inom primärvården

Vi är måna om att hitta rätt person till vår mottagning och lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Mottagningsarbetet är till stor del självständigt med frihet under ansvar, vilket innebär att du behöver kunna arbeta strukturerat med en god initiativförmåga. Vi värnar om en god samarbets - och kommunikationsförmåga gentemot kollegor och patienter. Vi ser gärna att du har intresse för kompetensutveckling för att bibehålla en god kvalitet på vården.

Vi har ett öppet klimat där frågor alltid är välkomna, vi arbetar med regelbundna internutbildningar för att dela med oss och hjälpa varandra. Rehab-teamet stöttar varandra på daglig basis i patientarbetet. Detta hjälper dig oavsett om du är ny som fysioterapeut eller har längre erfarenhet.

Övrig information

Din arbetstid är förlagd dagtid, måndag till fredag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-11-15

Kontakt

Emma Håkansson

Ansök

Ansök