en bild

Distriktssköterska/sjuksköterska - kom och jobba hos oss!

Bild

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst är etablerad i Fagersta - ta chansen att jobba hos oss!!!
Vill du bli en del i vårt team och utvecklas med oss? Förvänta dig ett omväxlande, stimulerande och meningsfullt arbete på en arbetsplats i positiv förändringsanda.

Vi har fem fasta allmänspecialister, distriktssköterskor, sjuksköterskor, BVC/MVC samt alla övriga professioner som ingår i Primärvårdsuppdraget. 

Vårdcentralen är belägen i Norra delen av Västmanland och har cirka 10 900 listade patienter och drivs sedan 1/12 2022 av Praktikertjänst AB. 

 

Arbetsuppgifter

Som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss är arbetet mycket omväxlande och innefattar telefonrådgivning, chatt, mottagningsarbete, planerade och akuta besök. Arbetet är mycket självständigt men fodrar också att du har förmåga att arbeta teambaserat. Vi arbetar i journalsystemet Cosmic samt använder telefonisystemet TeleQ. 

Kvalifikationer

Leg distriktssköterska eller leg sjuksköterska. Meriterande om du har utbildning och kompetens inom områdena astma/KOL eller diabetes.

Personliga egenskaper

Som person är du är positiv, flexibel och engagerad. Du är ödmjuk och inkännande. Du är duktig på att prioritera och har en mycket god samarbetsförmåga. Du har förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Du är driftig och tycker om att vara delaktig. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och arbetsglädje.

Övrig information

Närvarande chef och MLA
Fri parkering
En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
Praktikertjänst erbjuder förmånligt friskvårdsbidrag, förmånscykel, sjukvård- och läkemedelskostnader upp till högkostnadsskyddet samt möjlighet att hyra semesterboende vid Spanska solkusten, Franska Rivieran eller fjällstuga vid Ramundberget.


Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Denna rekrytering sker helt genom Praktikertjänst AB. Vi undanbeder oss därför telefonsamtal och mejl från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.



 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-11-22

Kontakt

Eva Brunström

Ansök

Ansök