en bild

Vi söker en tandhygienist!

Information om arbetsplatsen

Klara tandvård är en modern klinik i centrala Örnsköldsvik. Hos oss arbetar för närvarande två tandläkare och fyra tandsköterskor. Vi arbetar med vuxentandvård och vi är alla ett stort team som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. 

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär omväxlade uppgifter med undersökningar, parodbehandlingar, sterilarbete och administration. Även kvalitetsarbete för att främja klinikens utveckling ingår. Till en början (3-4 månader) kommer en del av timmarna utgöras av assistans av tandläkare men sedermera övergå till en mer traditionell tandhygienisttjänst. Du förväntas fortsatt att vara flexibel och täcka upp där det behövs, för teamets och patienternas bästa. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist, helst med några års erfarenhet. 

 

Personliga egenskaper

Du ska vara framåt, glad och engagerad. Du bör visa stor omtanke, för patienter såväl som medarbetare och ha en stark teamkänsla. Du bör ha god klinisk förståelse och som behandlare gärna vara "lätt på handen". 

Övrig information

Tjänsten innefattar till en början (3-4 månader) ett tandsköterskevikariat för en annan medarbetare. När arbetsgruppen är komplett igen minskar den assisterande rollen och fokus blir tandhygienistarbetet. 

Omfattning och varaktighet kan diskuteras. 

Intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Deltid (50-75%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-10-31

Kontakt

Erica Lundberg

Ansök

Ansök