en bild

Fysioterapeut på Öregrunds Vårdcentral

Bild

Information om arbetsplatsen

Öregrunds vårdcentral är en liten mottagning med bara 20 medarbetare. Förutom fysioterapeuter arbetar läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, äldrekoordinator, undersköterskor, medicinska sekreterare, psykolog och kurator hos oss. Vårdcentralen har funnits länge i offentlig regi men sedan 2010 är den en del av Praktikertjänst. Vi är kända för att vara flexibla och tillmötesgående för våra patienter men också för våra medarbetare. Vi är angelägna om att ha en god arbetsmiljö för att säkerställa god trivsel och hälsa för våra medarbetare. På så sätt kan vi erbjuda våra listade patienter bästa vård.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker just nu en fysioterapeut som känner sig lockad av att få fara med i vårt härliga och kompetenta gäng och driva framtidens primärvård tillsammans med oss. Vi erbjuder dig ett roligt och stimulerande arbete som är omväxlande och händelserikt. Huvudsakliga arbetsuppgifterna handlar om patientarbete på kliniken. Du har till uppgift att undersöka och behandla patienter som söker fysioterapeut med alla typer av muskuloskeletala besvär, bedriva gruppverksamhet med träningsgrupper samt delta i utveckling och kvalitetsarbete vid vårdcentralen. Handledning av studenter kan ingå i uppdraget.

Hos oss har du chans och möjlighet att utvecklas då vi gärna prioriterar en bredd i kunskap. Du kommer att vara en av tre fysioterapeuter i teamet.

 Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut och har erfarenhet och/eller intresse av arbete inom primärvården. Önskvärt är att du tidigare arbetat i journalsystemet Cosmic. Vidareutbildning inom OMT/OMI, akupunktur eller smärta är meriterande. 

Personliga egenskaper

Du är engagerad, positiv och ansvarstagande som person. Ett professionellt arbetssätt och ett gott bemötande mot såväl patienter som kollegor är en självklarhet för dig. Du tycker om att arbeta självständigt men också i team och har lätt för att arbeta över yrkesgränserna.

Du har god förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter när tempot varierar och kan anpassa ditt arbetssätt när förutsättningarna så kräver.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Övrig information

Skicka in din ansökan redan idag. Rekrytering sker löpande och vi kan kalla till intervju redan innan sista ansökningsdagen. 

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
2024-11-01
Sista ansökningsdag:
2024-09-27

Kontakt

Carola Johansson
Anna Hedblom-Nilsson

Ansök

Ansök