en bild

Tandsköterska till Stora Wäsby

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Stora Wäsby Tandvård växer och tillströmningen av nya patienter är hög, därför vill vi utöka vår personalstyrka med en tandsköterska till. 

Verksamheten i Upplands Väsby har 2 mottagningar, den ena i bostadsområde med 3 behandlingsrum och den andra i herrgårdsmiljö med 5 behandlingsrum.

Vi är 5 tandläkare, 7 tandsköterskor och 2 tandhygienister som alternerar mellan mottagningarna. Vi arbetar huvudsakligen med familjetandvård men är även specialiserade inom implantat behandling.

Vi söker dig som brinner för att arbeta med allmäntandvård och vill fortsätta utvecklas inom brett behandlingsspektra. Vi erbjuder stimulerande och omväxlande jobb med trevliga arbetskamrater.

Bägge mottagningarna har bra kommunikationer samt parkeringsmöjligheter.

Vad kan vi erbjuda dig

Vår vision är att vara Sveriges mest attraktiva vårdbolag, både för patienter och medarbetare. För att nå dit behöver vi ha Sveriges bästa medarbetare. Det ställer också krav på oss som arbetsgivare. Se mer om vad vi kan erbjuda dig nedan:

  • Vi strävar efter att det ska vara nära till beslut och du omger dig med kompetenta kollegor.
  • Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Detta gäller både för ditt team, den klinik du arbetar på och för alla verksamheter inom Praktikertjänst Dental.
  • Möjlighet till personlig utveckling. Som anställd inom Praktikertjänst Dental har du tillgång till en stor mängd utbildningar i Praktikertjänst utbildnings portal. Flera av dem är endast tillgängliga för anställda inom Praktikertjänst.
  • Vi vill arbeta långsiktigt utifrån noggranna undersökningsmetoder där du är med och tittar på alla aspekter av tand- och munhälsan.
  • Tillgång till ett stort nätverk av kollegor och specialistkompetenser inom Praktikertjänst.
  • En god arbetsmiljö med hög trivsel och kamratskap.
  • Marknadens bästa journalsystem FRENDA.
  • Du får ett härligt gäng med mycket personlighet!
  • Stora möjligheter till en varierad arbetsdag och goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga tandsköterskeuppgifter 

Administrativa uppgifter 

Kvalifikationer

Du är examinerad tandsköterska och brinner för ditt yrke. Vidare är du trygg i din profession och vill utvecklas inom tandsköterskans kompetensområde. Du har ett gott patientbemötande och värdesätter samarbetet mellan kollegor. För dig och för oss är det viktigt att du håller god kvalité, är intresserad av odontologiska frågor och vill vara med och förbättra våra vårdprocesser. Vidare arbetar du självständigt och har ett ekonomiskt tänk. Du ska behärska det svenska språket och uttrycka dig väl i tal och skrift. 

Meriterande:  

  • Att kunna jobba delegerat är en fördel.

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och lämplighet.

Personliga egenskaper 

Vi söker dig som är glad, positiv, flexibel och serviceinriktad. Engagemang, empati, vårdkvalitet och vilja att arbeta i ett större team är för oss viktiga egenskaper.  

Övrig information 

Olika anställningsformer och -grad kan diskuteras.  Du kommer att arbeta på båda mottagningarna. Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, sök därför tjänsten redan nu! 

 

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-09-22

Kontakt

Dina Samara

Ansök

Ansök