en bild

Tandhygienist till Kungsholmen!

Vill du vara en del av en verksamhet som är nytänkande och som är öppna för nya initiativ? Vill du arbeta med kollegor som hjälps åt och där du har möjlighet till utveckling? Just nu söker Ban Jamil Tandvård på Kungsholmen, Stockholm, dig som tandhygienist. Varmt välkommen med din ansökan!

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 75-80%, måndag till torsdag
Anställningstyp: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Ort: Kungsholmen, Stockholm

Hos Ban Jamil Tandvård kommer du att arbeta på en verksamhet som värnar om dig som kollega, har korta beslutsvägar och där du har möjlighet att påverka.

Om tjänsten:

Som tandhygienist kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter samt arbeta med andra delegerade och varierande arbetsuppgifter inom allmäntandvård. Du kommer att arbeta i journalföringssystemet Frenda.

Då verksamheten är liten med två andra kollegor kommer arbetsuppgifter som reception och patientkontakt, delegerade arbetsuppgifter. Att hålla verksamheten snygg och prydlig är väldigt viktigt för kliniken. Det kommer även förekomma event under året där din närvaro är av stor vikt att man deltar och det är obligatorisk.

Kvalifikationer

För att passa i tjänsten är du legitimerad tandhygienist och har något års arbetserfarenhet. Du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande med andra språkfärdigheter.

Som person är du lojal, ödmjuk och kan kommunicera med patienter och kollegor. Du värnar om en god arbetsmiljö och kan arbeta delegerat samt hjälpa dina kollegor. Vidare tar du initiativ och vill bidra till att bygga upp och utveckla verksamheten till att bli ännu bättre.

Om Ban Jamil Tandvård:

Vi är en liten tandvårdmottagning med enorm kapacitet belägen i en familjär miljö på härliga Kungsholmen. På kliniken är vi en tandläkare och en tandsköterska som jobbar. Kliniken är känd som den äldsta tandvårdsmottagningen i Stockholm dit familjer har gått i generationer och fortsätter gå hos oss.

Vi är stolta över förtroendet att ta hand om närmare 1100 barn- och vuxenpatienter boende runt om i Stockholm. Hela familjen så väl vuxna och barn är välkomna till oss. Verksamheten finns nära Fridhemsplan tunnelbanestation och med nära anslutning till bussar. Du kan enkelt nå oss oavsett vart i Stockholm du bor eller befinner dig.

Läs mer om oss här!


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Deltid (75%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-09-29

Kontakt

Moa Trankell

Ansök

Ansök