en bild

Tandhygienist till klinik centralt i Stockholm

Bild

Har du några års erfarenhet som tandhygienist och är trygg i din roll? Är du redo för en ny möjlighet och chansen att bli en del av Praktikertjänst som har Sveriges nöjdaste tandvårdspatienter?

Då ska du söka tjänsten hos Innerstadstandläkarna i Centrala Stockholm 

 

Arbetsuppgifter

Som tandhygienist hos oss jobbar du främst med vuxna patienter, vi har en liten grupp barn. I dina arbetsuppgifter ingår undersökningar, profylax samt sjukdomsbehandling för parodpatienter. Det förekommer även administrativa uppgifter så som kallelser och arbete med tidboken samt vid behov även receptions- och sterilarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist, gärna med några års erfarenhet och behärskar svenska språket flytande i tal och skrift.

Som person är du social och en trevlig kollega som hjälper till när det behövs. Du har förmågan att se vad som behöver göras och sätter patienten i fokus. Vidare är du öppen för att hantera vissa akuta behandlingar, kan arbeta självständigt och är trygg i ditt arbete.

Om verksamheten

Vår klinik ligger på Sveavägen 82. Vi har 5 behandlingsrum och är totalt 3 tandläkare, 3 tandsköterskor, 3 tandhygienister och en klinikkoordinator.  Vi använder oss av journalsystemet Frenda, digital röntgen, 3Shape Trios intraoral scanner samt OPG. Vi erbjuder dig en trygg anställning och fina förmåner i ett härligt team.

Ansökan

Vi intervjuar fortlöpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sandra Berggren på sandra.berggren.1@ptj.se eller 010-128 38 81


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid/Deltid (80-100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-09-25

Kontakt

Sandra Berggren

Ansök

Ansök