en bild

Specialist till Skärholmens Öron-näsa-hals Centrum

Bild

Vi söker dig Specialistläkare inom ÖNH med hög kompetens och stort intresse för att som delägare driva och utveckla verksamheten på Skärholmens ÖNH centrum tillsammans med oss. 

Information om arbetsplatsen

Mottagningen har sedan 1990-talet varit etablerad i Skärholmens Centrum, ett av Storstockholms mest livaktiga centra för handel, kultur och service. Remisser kommer ifrån primärvården, akutsjukhus samt specialistenheter. Vi använder journalsystemet Take Care.

På mottagningen arbetar fyra specialister i ÖNH, två sjuksköterskor, fyra undersköterskor samt två audionomer. Vi är en stor klinik och är den klinik som utför flest ÖNH-operationer på barn i landet. Mottagningen drivs inom ramen för vårdval ÖNH i region Stockholm.

 

Arbetsuppgifter

Arbetets innehåll samt omfattning kan skräddarsys efter dina önskemål inom specialiteten och vårdvalet ÖNH. Möjlighet finns att arbeta heltid eller deltid i omfattning enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har specialistexamen inom ÖNH, och har minst två års erfarenhet som specialistläkare inom området. Du har mycket goda kunskaper i svenska språket både muntligt och skriftligt. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att hålla dig uppdaterad kompetensmässigt och att hålla hög kvalitet i patientmötet.

Självklart har du ett gott bemötande gentemot patienter, anhöriga och kollegor och besitter en hög social kompetens. Du har ett eget driv, en god samarbetsförmåga och är flexibel.

Övrig information

Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Låter det här intressant? Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Niklas Wilhelmsson Macleod
Specialistläkare ÖNH och delägare Skärholmens ÖNH centrum
niklas.wilhelmsson-macleod@ptj.se
073-622 50 61
Skärholmen ÖNH-centrum (ptj.se)

eller

Anna-Karin Bergström
Affärsutvecklare / Rekryterare
Praktikertjänst AB
anna-karin.bergstrom@ptj.se
070-166 71 20

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid/Deltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-09-30

Kontakt

Anna-Karin Bergström

Ansök

Ansök