en bild

Nu söker vi fysioterapeut till vårt hemteam i Flemingsberg. Se hit!

Bild

Information om arbetsplatsen

Välkommen till ett härligt gäng som arbetar tillsammans i en positiv och prestigelös miljö. Vår verksamhet präglas av kontinuerlig metodutveckling, där medarbetarna är med och ansvarar för verksamhetens mål och resultat. Här finns möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en arbetsmiljö präglad av våra värderingar: omtanke, nytanke och professionalism. Är dessa viktiga för dig så tror vi att du kommer att trivas hos oss. 

Praktikertjänst Rehab Flemingsberg består av ca 30 medarbetare fördelade på mottagning, hemrehab och neuroteam. Hos oss arbetar arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kiropraktorer, kurator, logopeder, receptionister och enhetschef.

Praktikertjänst Rehab Flemingsberg ligger strax utanför Stockholm med goda kommunikationsmöjligheter. Vi finns i fräscha, stora lokaler nära Flemingsbergs centrum, granne med många andra vårdverksamheter, exempelvis Karolinska Sjukhuset Huddinge och Flemingsbergs VC som också är våra remittenter. Verksamheten erbjuder bred kompetens inom rehabilitering och vi har många erfarna kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som fysioterapeut med hemrehabilitering, ett arbete med stor variation och möjlighet att göra stor skillnad för patienten. Som fysioterapeut inom hemrehabilitering fyller du en viktig funktion i teamet kring patienten för att skapa en trygg och kvalitativ vård. Du kommer att arbeta tvärprofessionellt med kompetenta kollegor, både arbetsterapeuter och dietister.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut och har intresse och erfarenhet av arbete med äldre i deras hemmiljö.  Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett professionellt förhållningssätt med patienten i fokus och är bra på att skapa goda relationer för att få patienten att känna sig delaktig och trygg. Du är engagerad, nytänkande och lösningsinriktad som person. Du är bra på att kommunicera och samarbeta med dina kollegor. Vi ser gärna att du är bra på att prioritera och strukturera samt trivs med att ta ansvar för ditt arbete.

Vi erbjuder:

  • Schemalagd arbetstid, måndag - fredag med generöst flextidsavtal
  • Mentorsprogram för våra mer oerfarna kollegor
  • En arbetsplats med hög grad av självständighet och korta beslutsvägar
  • Ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr/år
  • Goda möjligheter till kompetensutveckling
  • Individuell lönesättning
  • Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns
  • Vi tillämpar registerkontroll innan anställning
  • Tillsvidareanställning med provanställning 6 månader

Övrig information

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Till bemanning- förmedlings och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- , förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-09-01

Kontakt

Evelina Cortes

Ansök

Ansök