en bild

Är du leg. Dietist och vill arbeta på mottagning? Kom till oss!

Information om arbetsplatsen

Rehab Älvsjö består av ett gäng härliga medarbetare som arbetar tillsammans i en positiv och prestigelös miljö. I vår verksamhet är medarbetarna med och ansvarar för verksamhetens mål och resultat. Vill du utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en positiv arbetsmiljö? Då är Rehab Älvsjö din nästa arbetsplats! 

 

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta på mottagningen i Älvsjö med sedvanliga arbetsuppgifter. Hos oss på Rehab Älvsjö möter du en stor variation av patienter och diagnoser, och både barn och vuxna. Som leg. dietist är du en viktig team-medlem runt patienten för att bedriva kvalitativ vård med patienten i fokus. Du kommer ha tre stycken kompetenta dietistkollegor, och även ingå i ett nätverk med 20 kollegor på andra enheter inom Praktikertjänst Rehab, där man regelbundet har möten för kompetensutveckling och byter erfarenheter med varandra.

Du har stor möjlighet att flexibelt planera din schemaläggning utifrån dina förutsättningar och livssituation, och även att arbeta till viss del digitalt.

 

Kvalifikationer

Leg. Dietist med legitimation från Socialstyrelsen, erfarenhet av primärvård är meriterande men inget krav. 

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är ansvarstagande i din yrkesprofession och bedriver god vård med patienten i fokus. Du är en team-spelare, både i patientarbetet men också kollegialt. Du är engagerad, positiv, kommer med nya ideér. Vi ser gärna att du är bra på att prioritera och strukturera samt trivs med att ta ansvar för ditt arbete.

Övrig information

Vi erbjuder:

- Goda möjligheter till kompetensutveckling

- Stora möjligheter att påverka dina arbetstider och att ibland arbeta på distans

- Ett generöst flextidsavtal

- Korta beslutsvägar

- Samverkan med våra övriga dietister inom Praktikertjänst Rehab

- Ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr/år

-Fri sjukvård/fria läkemedel upp till högkostnadsbelopp

- Individuell lönesättning

Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning. Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Till bemanning- förmedlings och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- , förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser

 

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (Enligt överrenskommelse)
Tillträdesdatum:
Enligt överrenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-09-26

Kontakt

Helén Bäckstedt

Ansök

Ansök