en bild

Tandläkare till klinik i Helsingborg

Bild

Är du allmäntandläkare och öppen för nya möjligheter? Brinner du för framtidens tandvård och drivs av utveckling och möjlighet att påverka? Nu finns möjligheten till en tjänst på Norra Hamnens Tandläkare och samtidigt bli en del av oss på Praktikertjänst.

Om kliniken

Norra Hamnens Tandläkare är en liten, väletablerad klinik som ligger fint i hamnen. Vi har välplanerade, moderna lokaler och arbetar med den senaste utrustningen. Vi arbetar miljömedvetet och erbjuder allmäntandvård för hela familjen, estetisk tandvård och behandlingar med laser. Här blir du en del av ett familjärt och välkomnande team idag bestående av 1 tandläkare och 3 tandsköterskor. Vi har stor tillströmning av patienter och behöver därför utöka vårt team med en tandläkare till.

Vi erbjuder

  • En trygg anställning på en etablerad klinik i ett toppenteam.
  • Möjligheten att arbeta i en miljö där kliniskt arbete värderas högt och där vi ständigt strävar efter att ligga i framkant.
  • Möjlighet att påverka och utveckla
  • Fina förmåner
  • Teamaktiviteter med kollegorna

Kvalifikationer 

  • Legitimerad tandläkare
  • Gärna några års erfarenhet men det är inget krav, personliga egenskaper väger tyngst.
  • Du behärskar svenska väl i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är allmäntandläkare och som brinner för högkvalitativ tandvård. Du är driven, engagerad och sätter alltid patienten i fokus. Ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande. Du är ödmjuk, social och har en naturlig förmåga att skapa goda relationer med både patienter och kollegor. Trivs i en roll där du kontinuerligt får möjlighet att utvecklas, påverka och komma med egna idéer och förslag till utveckling. Du ser positivt på en framtid som egenföretagare och möjligheten att gå in som delägare i kliniken på sikt.

Ansökan

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Sandra Berggren: sandra.berggren.1@ptj.se eller 010-128 38 81
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-09-27

Kontakt

Sandra Berggren

Ansök

Ansök