en bild

Distriktsköterska till Brahehälsan i Löberöd

Bild

Är du utbildad distriktsköterska och brinner för att ge patienterna den bästa vården? Söker du ett arbetsklimat med högt i tak där utveckling och kollegialt lärande är några av ledorden? Då är du den vi söker för att göra vårt team komplett på Brahehälsan i Löberöd.

Brahehälsan i Löberöd är en väletablerad och familjär vårdcentral i lantlig miljö där många av våra patienter har varit listade hos oss i generationer. Vi ligger centralt i Skåne, i Löberöds by i Eslövs kommun. Vi lägger stort fokus vid samarbete, kontinuerlig utbildning och personlig utveckling.

Här är alla viktiga, vi delar med oss och hjälps åt. På så sätt bidrar vi alla till en bra arbetsmiljö där vi trivs och har som mål att ge patienterna den bästa vården.

Vi är mycket stolta och glada över vår höga kontinuitet både bland kollegor och patienter.  

Vi har ca 8000 listade patienter och runt 35 anställda. Vi tillhör Praktikertjänst vilket innebär att vi har kortare beslutsvägar och fina förmåner.

Arbetsuppgifter 

På Brahehälsan Löberöd bedriver vi sedvanlig primärvård med distriktssköterskemottagning, läkarmottagning, BVC, fysioterapimottagning och psykologmottagning. Vi har tillgång till dietist och arbetsterapeut. Vi har specialistsjuksköterskemottagningar för astma/KOL, diabetes, äldrevård, demens samt bedriver hälsosamtal. Vi har ett dagligt rondsystem.

I rollen som distriktsköterska arbetar du med sedvanliga sköterskeuppgifter som förekommer på en vårdcentral. Det innebär bland annat telefonrådgivning, triagering och distriktssköterskemottagning men även omhändertagande av akuta patienter och vaccinationer. Tjänsten innebär även rådgivning digitalt via vår digitala tjänst MittPTJ.  

Kvalifikationer 

Utbildad distriktsköterska med erfarenhet från primärvården. Du skall kunna arbeta självständigt men också samarbeta med kollegor och trivas med att arbeta i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga 

Ansökan:

Urvalsprocessen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sandra Berggren: sandra.berggren.1@ptj.se

 

 

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100% kan diskuteras)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-09-30

Kontakt

Sandra Berggren

Ansök

Ansök