en bild

Distriktssköterska till PTJ Vårdcentral Stationstorget och nystartad BVC!

Information om arbetsplatsen

Nu söker vi en distriktssköterska till Praktikertjänst Vårdcentral Stationstorget för en delad tjänst mellan vår nystartade BVC som öppnar 2/1 2025 och arbete som distriktssköterska på vårdcentralen. Praktikertjänst Vårdcentral Stationstorget är en nystartad vårdcentral som öppnar 2/9 i helt nybyggda lokaler precis vid Burlöv Station.

Här finns stora möjligheter att vara med att forma verksamheten från start. Vi kommer att arbeta tvärprofessionellt med möjlighet att påverka och vara delaktig i utvecklingen av nya arbetssätt.

Från start är vi ett team bestående av två distriktsläkare, två sjuksköterskor, två undersköterskor, dietist, fysioterapeut, arbetsterapeut och psykolog. I takt med att vårdcentralen växer och vi nu startar BVC är det nu dags att rekrytera ännu en kollega

Vi erbjuder dig:

-ett unikt tillfälle att få vara delaktig i att bygga framtidens vårdcentral där du ges stora möjligheter att vara med och påverka

-en digifysisk vårdcentral med hög tillgänglighet och kvalité

-en möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling av vårdcentralens arbetssätt

-en stark och positiv företagskultur

 Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär omväxlande arbetsuppgifter med både arbete på BVC och på vårdcentralen. Du kommer att arbeta med akuta patientflöden, triagering, telefonrådgivning, 1177 och kontakt med vårt digitala verktyg MittPTJ. Hos oss är vi måna om att arbeta tillsammans som ett team!

 Kvalifikationer

Du är distriktsköterska med erfarenhet av vårdcentralsarbete samt arbete på BVC. Är du van vid journalsystemet PMO samt har vana av att arbeta digitalt är det ett plus.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som ät intresserad av att arbeta i en nystartad enhet med omväxlande arbetsuppgifter. Du ska vara trygg i din roll som distriktssköterska och på BVC.

Du har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Övrig information

Arbetstiden kan diskuteras.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid/Deltid (60-100%)
Tillträdesdatum:
20250102
Sista ansökningsdag:
2024-09-20

Kontakt

Jonatan Ahrén
Sophia Hallstedt

Ansök

Ansök