en bild

Diabetessköterska till Kattegattkliniken

Information om arbetsplatsen

Kattegattkliniken är en vårdcentral belägen på Söder i Halmstad. Vi erbjuder våra patienter alla de kompetenser man förväntar sig av en modern mottagning, såsom läkar- och distriktssköterskemottagning, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator, BVC samt provtagning. 

Vi är ett sammansvetsat personalteam och stolta över vårt goda och nära samarbete, yrkesgrupperna emellan. Vi ser varje patientmöte som unikt och strävar efter att varje möte ska bli det bästa för patienten. Delaktighet och ett professionellt bemötande är viktigt för oss, både gentemot våra patienter och kollegor.  Det kollegiala samarbetet, där nya tankar och idéer uppmuntras, gör att vi kan utveckla verksamheten till att bli ännu bättre!

 

Arbetsuppgifter

Som diabetessköterska hos oss kommer du att ha en samordnande roll för våra diabetes typ 2-patienter. Du ansvarar för planering, uppföljning och behandling av diabetespatienterna. Regelbunden intern och extern kompetensutveckling erbjuds kontinuerligt och efter dina behov.

Ungefär hälften av din tjänst arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral såsom telefonrådgivning (Tele Q), mottagningsarbete, triagering samt arbete i vår digitala plattform MittPTJ.

Gles helgtjänstgöring ingår i tjänsten. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska/ legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens inom diabetesvård.

 

 

Personliga egenskaper

Vi ser att du är självgående, noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Du har god förståelse för hur andra tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar.

Du tycker om att arbeta både självständigt och i team. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.



Övrig information

Intervjuer sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-09-23

Kontakt

Lena Kjellman

Ansök

Ansök