en bild

Tandläkare till Gävle Implantatklinik!

Bild

Är du tandläkare antingen med några års erfarenhet eller nyexaminerad? Vill du arbeta på en arbetsplats med möjlighet till utveckling och korta beslutsvägar? Kanske är du intresserad av exempelvis endodonti eller Invisalign? Just nu söker Gävle Implantatklinik i centrala Gävle dig som tandläkare, varmt välkommen med din ansökan!

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 75–100%
Ort: Centrala Gävle
Anställning: Tillsvidare med provanställning

Om tjänsten:

Som tandläkare kommer du att arbeta med allmäntandvård hos vuxna, har du ett område du vill nischa dig inom finns det möjlighet till det. Du kommer ha möjlighet att arbeta tillsammans med två tandsköterskor för att kunna skapa ett fint samarbete. Vi arbetar i Frenda.

För att passa i tjänsten är du legitimerad tandläkare, det går bra om du är nyexaminerad. Du kan kommunicera på svenska i tal och skrift och kan enkelt komma in i nya system.

Som person tror vi att du gärna är social med dina kollegor och tycker om att bidra till en glad arbetsmiljö. Du får gärna ha ett intresseområde som du vill utveckla. Du är engagerad och sätter alltid patienternas bästa i fokus samt har förmågan att överblicka, planera och prioritera.

Om Gävle Implantatklinik:

Gävle Implantatklinik är en mottagning med lång tradition inom privat tandvård. Mottagningen är fullt modern med nio behandlingsrum där vi arbetar delegerat. Gävle Implantatkliniks ambition är att erbjuda högkvalitativ tandvård, att bemöta våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga patientrelationer. Mottagningen är ljus och fin och ligger centralt i Gävle, med närhet till kommunikationer. Här arbetar två tandläkare, fem tandsköterskor och tre tandhygienister. Vi har en familjär stämning hos oss och alltid nära till skratt, för oss är det viktigt att vara professionella och samtidigt ha roligt på jobbet. Vi erbjuder dig en mottagning i framkant vad gäller tandvård och stora möjligheter att vara delaktig i mottagningens utveckling.


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-09-29

Kontakt

Moa Trankell

Ansök

Ansök