en bild

Tandläkare sökes - jobba digitalt med vuxentandvård

Bild

INFORMATION OM ARBETSPLATSEN Eldhs Tandvård startade i oktober 2021 och har sedan dess vuxit snabbt. Kliniken är fullt modern med fyra behandlingsrum där all utrustning är av senaste slaget. Vår ambition är att erbjuda högkvalitativ tandvård, att bemöta våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga patientrelationer. Vi arbetar uteslutande digitalt med intraoral scanning och erbjuder stor bredd inom allmäntandvård, och därtill även större bettrehabiliteringar, implantatbehandlingar och Invisalign. Mottagningen är ljus och fin och ligger centralt i Insjön, med närhet till kommunikationer. Här arbetar två tandläkare (varav den ena också är tandtekniker), fyra tandsköterskor, två tandhygienister och en receptionist. Några gånger per år kommer också en käkkirurg till kliniken. Nu söker vi en vikarie till en av våra tandläkare som är föräldraledig. Vi har en familjär stämning hos oss och alltid nära till skratt, för oss är det viktigt att vara professionella och samtidigt ha roligt på jobbet. Vi erbjuder dig: - en mottagning i framkant vad gäller tandvård – stor möjlighet att vara delaktig i mottagningens utveckling - att utvecklas inom delegerat patientarbete. 

ARBETSUPPGIFTER Tjänsten hos oss innebär ett varierat arbete på vuxna patienter. Du kommer att arbeta i nära samarbete med dina tandläkarkollegor och sköterskor och ingå i ett team med tandsköterskor och tandhygienist. Vi hjälps åt med inskolning för att du successivt ska komma in i de olika arbetsmomenten. Självklart får du kompetensutveckling och handledning vid behov.  

KVALIFIKATIONER Du är leg. tandläkare, vi ser helst att du har några års erfarenhet av att arbeta kliniskt men även du som nyutexaminerad är välkommen att söka. Oavsett erfarenhet är du nyfiken och har en stor vilja att utvecklas inom din profession.

PERSONLIGA EGENSKAPER Vi behöver dig som är omtänksam och engagerad och som alltid sätter patienternas bästa i fokus. Du har god klinisk förståelse, en bra samarbetsförmåga och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter. Du är flexibel och har lätt att lära dig samt förmågan att överblicka, planera och prioritera. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

ÖVRIG INFORMATION Vi kommer att genomföra intervjuer löpande vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Vikariat med möjlighet till förlängning.  

Arbetstid per vecka: 40 timmar

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (40 tim/v)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-11-30

Kontakt

Peter Eldh
Maria Eldh

Ansök

Ansök