Extern bild

Praktikertjänst deltar på Swedental

Publicerad:

Den 16 till 18 november pågår Swedental på Svenska mässan i Göteborg. Det är Nordens största mötesplats för tandvården och kanske den bästa arenan för att diskutera tandvårdens möjligheter och utmaningar. Praktikertjänst är som vanligt på plats för att bland annat berätta om de karriärmöjligheter som finns i bolaget.

Swedental är Nordens viktigaste mötesplats för dentalbranschen. Tillsammans med Odontologisk Riksstämma ger Swedental en aktuell och komplett bild av forskning, produktnyheter, utveckling och framtid.

Praktikertjänst finns på plats under mässans alla dagar för att berätta mer om fördelarna med att arbeta i bolaget – både som delägare och medarbetare, oavsett yrkeskategori.

- Swedental är en central mötesplats för oss där vi får möjlighet att träffa både nuvarande kollegor och framtida talanger inom tandvården i stort, säger Jonny Möllenhoff, chef för regional affärsutveckling och rekrytering på Praktikertjänst.

På årets Swedental möter besökarna omkring 160 olika utställare och föreläsningsprogrammet omfattar cirka 60 punkter.

Besökarna kan bland annat lyssna på Antonios Zampelis, specialisttandläkare i parodontologi på Karlstad specialist- och allmäntandvård, Praktikertjänst. Under vinjetten ”Hur får jag min parodontitpatient frisk? Bra knep att ha i fickan” föreläser han under fredagen om evidens och rekommendationer för den icke-kirurgiska behandlingen i både teori och praktik.

För ytterligare information, kontakta gärna:
Praktikertjänsts pressjour, tel: 010-128 36 66, e-post: press@ptj.se

Tillbaka

Blocks