Extern bild

Praktikertjänst tar över Runbytandläkarna i Upplands Väsby

Publicerad:

Vårdföretaget Praktikertjänst tog den 2 maj över Runbytandläkarna i Upplands Väsby och då bytte verksamheten också namn till Praktikertjänst Stora Wäsby Tandvård och Praktikertjänst Runby Tandvård. Verksamheten kommer drivas vidare i nuvarande lokaler och med samma medarbetare som tidigare.

Runbytandläkarna har bedrivit tandvård i Upplands Väsby i över 20 år, först i Runby och sedan tolv år även på Stora Wäsby gård. Verksamheten har erbjudit tandvård för hela familjen både inom allmäntandvård och specialisttandvård, och implantattandvård har varit en särskild inriktning.

Den 2 maj övergick Runbytandläkarnatill vårdbolaget Praktikertjänst inom verksamhetsområdet Praktikertjänst Dental. Verksamheten byter nu namn, men för patienterna fungerar allt i övrigt som vanligt.

- Vi har en väl utarbetad vårdfilosofi som vi tillsammans med Praktikertjänst ska fortsätta värna om. Övergången till Praktikertjänst skapar en trygg framtid för både patienter och medarbetare, säger Eva Björkman, vd för Runbytandläkarna, och fortsätter

- Vi ser fram emot ett samarbete med övriga verksamheter i kommunen som drivs inom Praktikertjänst, och det är en fantastisk möjlighet att få ett helhetstänk kring våra patienter, något som är väldigt tilltalande.

- Genom förvärvet av Runbytandläkarna etablerar vi oss i en ny del av Stockholm, och jag ser att vi tillsammans kan fortsätta ge patienter en trygg och patientsäker tandvård med fokus på kvalitet och kontinuitet, säger Ann-Britt Östlund, chef för Praktikertjänst Dental.

För ytterligare information, kontakta gärna:

Praktikertjänsts pressjour, tel: 010-128 36 66, e-post: press@ptj.se

Tillbaka

Blocks