en bild

Dietist till Sollentuna Rehab!

Bild

Sollentuna Rehab söker 1-2 dietister som drivs av att arbeta med alla patientgrupper och som vill vara del av en driven och öppen verksamhet.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 80–100%, med flexibel arbetstid och flextid samt möjlighet att arbeta hemma 1 dag i veckan.
Ort: Sollentuna, Stockholm

Om tjänsten:

Som dietist arbetar du självständigt med bedömning, behandling och rådgivning, både på mottagning och hembesök. Vidare kommer du ha gruppverksamheter som kostskola och ta emot patienter i varierande åldrar, från spädbarn till vuxna. Patienterna kommer in via remisser och kan ha livsstilsrelaterade sjukdomar som hjärt-och kärlsjukdom, diabetes och övervikt samt mag-och tarmsjukdomar, undernäring eller allergi/intolerans

Som person är du driven och engagerad, du ser vad som behöver göras och tycker om att komma med nya idéer för att förbättra arbetet. Vidare tycker du om att bidra till ett öppet och trivsamt arbetsklimat.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad dietist och kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat inom primärvården och har några års arbetserfarenhet som dietist.

Det är viktigt att du är bekväm med att bemöta patienter i alla åldrar.

Om Sollentuna Rehab

Sollentuna Rehab bedriver primärvårdsrehabilitering inom vårdval Region Stockholm och är en enhet inom Praktikertjänst AB. Mottagningen ligger centralt i Sollentuna med perfekt läge för pendling både med buss och pendeltåg. 

På Sollentuna Rehab är vi totalt 20 medarbetare: fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist, kiropraktor samt administrativ personal.  

Vi som arbetar här är ett glatt gäng med fin kollegial stämning som gärna delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi är mån om personlig utveckling för att alla ska trivas och hjälpas åt att driva samt utveckla mottagningen framåt. Vi tillämpar mentorskap och erbjuder introduktion den första tiden vid nyanställning.  

Mottagningen bedriver både poliklinisk verksamhet samt hemrehabilitering. Vi har ett stort gym, grupprum samt flertalet behandlingsrum att tillgå. I våra arbetsuppgifter ingår att leda grupper/skolor samt handleda studenter. Dokumentation sker i journalsystemet TakeCare och alla medarbetare har tillgång till egen dator.  


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-09-03

Kontakt

Moa Trankell

Ansök

Ansök