en bild

Tandsköterska till Bo Andersen

Bild

Information om arbetsplatsen

Vår klinik, tandläkare Bo Andersen, har under många år varit det självklara valet när det gäller tandvård för Halmstadsborna. Vi arbetar med stort fokus på en nära och långsiktig patientrelation. Förtroende och tillit är viktiga ord både för oss och våra patienter.

När vi nu håller på att överlåta vår klinik till Praktikertjänst Dental vill vi fortsätta i att driva verksamheten i precis samma anda.  I samband med det behöver vi förstärka vårt team med ytterligare en engagerad tandsköterska.

Vårt team består idag av tandläkare, tandsköterskor, receptionist och tandhygienister. Vi arbetar med allmäntandvård på vuxna patienter, med inriktning mot protetik, bettfysiologi och kirurgi. Kliniken ligger mycket centralt i Halmstad och är modernt utrustad med fyra behandlingsrum. Vårt arbetssätt är delegerat och ger stora möjligheter till personlig utveckling. Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete med fantastiska arbetskamrater.

 

Vad vi kan erbjuda dig

Med steget in i Praktikertjänst Dental finns en vision att vara Sveriges mest attraktiva vårdbolag, både för patienter och medarbetare. För att nå dit behöver vi ha Sveriges bästa medarbetare. Det ställer också krav på oss som arbetsgivare. Se mer om vad vi kan erbjuda dig nedan:

Vi strävar efter att det ska vara nära till beslut och du omger dig med kompetenta kollegor. Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Detta gäller både för ditt team, den klinik du arbetar på och för alla verksamheter inom Praktikertjänst Dental.

Tillgång till ett stort nätverk av kollegor och specialistkompetenser inom Praktikertjänst. En god arbetsmiljö med hög trivsel och kamratskap. Marknadens bästa journalsystem Frenda.

 

Arbetsuppgifter

Assistansarbete, delegerat arbete, steril- och receptions-arbete.

 

Kvalifikationer

  • Tandsköterskeexamen
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och i skrift

 

Meriterande

Tidigare vana vid intraoral scanning och assistans vid kirurgisk behandling.

 

Personliga egenskaper

Du är glad och positiv som person. Vidare är du trygg i din profession och är nyfiken på att lära mer. Empati, engagemang och vårdkvalitet är viktiga begrepp för dig. Du har ett gott patientbemötande och värdesätter samarbetet med de andra i teamet.

 

Övrig information

Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök därför tjänsten redan nu!


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid/Deltid (Heltid/deltid)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-08-15

Kontakt

Tannaz Jalilian
Bo Andersen

Ansök

Ansök