en bild

Vi söker en tandsköterska till Uppsalakliniken

Bild

Information om arbetsplatsen

Uppsalakliniken är en väletablerade gruppraktik uppdelad i två team med ett professionellt arbetssätt och ett personligt omhändertagande sedan 2007. I dagsläget består vårt team av en tandläkare, en tandhygienist och en tandsköterska. Totalt är vi 3 tandläkare, 4 tandsköterskor, 1 tandhygienist samt en klinikkoordinator. Lokalen är ljus och fräsch i ett flerfamiljshus med centralt läge i Uppsala.

 

Arbetsuppgifter

Arbetet som tandsköterska på vår mottagning är varierat. Sedvanligt assistansarbete på rum med tandläkare, röntgentagning, profylax och anestesiläggning varvas med sterilarbete och receptionsuppgifter. I receptionsuppgifterna ingår kallelser, kassa, beställningar och annat administrativt arbete som krävs för att få den dagliga driften att fungera smidigt.

Kvalifikationer

Vi vill att du är utbildad tandsköterska, men stor vikt läggs vid personlig lämplighet då det är viktigt att vi trivs ihop.. Det är bra om du har erfarenhet av yrket, men det är inget krav. Vi vill att du ska kunna tala och skriva svenska obehindrat samt kunna tala engelska. Om du talar fler språk är det en tillgång. Vi arbetar i Frenda, så det är positivt om du har erfarenhet av det programmet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är glad, noggrann och engagerad i ditt arbete. Som förstår att jobba effektivt innebär att jobba smart, inte mera. Att arbetsmiljön är en färskvara och måste arbetas på dagligen. Trivs att arbeta i ett mindre team och har ett driv att utvecklas med teamet. Vi ser gärna att du har förmågan att överblicka, planera och prioritera, men ändå ha förmågan att med empati sätta patientens bästa i fokus.

Övrig information

Arbetstiden kan diskuteras. Tillträde efter överenskommelse, provanställning i 6 månader med möjlighet till fast anställning. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Deltid (32)
Tillträdesdatum:
Efter överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-08-31

Kontakt

Ari Brandmaier
Ari Brandmaier

Ansök

Ansök