en bild

Sjuksköterska/Distriktssköterska till Hemsjukvården Ekerö Vårdcentral

Beskrivning: 

Vi söker dig som är distriktssköterska eller sjuksköterska och som vill bli en del av vårt hemsjukvårdsteam. Vårt team består av 3 distriktssköterskor, 4 sjuksköterskor, 6 undersköterskor, en teamchef samt en hemsjukvårds-läkare.

Tillsammans tar vi hand om våra 240 hemsjukvårdspatienter. Vi värderar ett flexibelt och nära samarbete mellan våra yrkesgrupper för att på bästa sätt hjälpa våra patienter. Du jobbar i team men ute i fält arbetar du oftast själv.

Ekerö Vårdcentral är en av Stockholms största vårdcentraler med 20 000 listade patienter. Vi är en stor fullbemannad arbetsplats med närmare 60 anställda. 
Vi har förutom hemsjukvård olika mottagningar som diabetes, Astma/KOL, hypertoni, resevaccination samt ett psykosocialt team med psykologer och en Rehab koordinator.

Vi finns i Ekerö Centrum dit man lätt tar sig med buss från Brommaplan, färja eller buss från Slagsta, Båt 89 från stan. 

Arbetsuppgifter

Hemsjukvårdsteamet är uppdelat i 3 områden och varje område består av 2 uskor och 2-3 ssk/dsk. Våra patienter bor på Lovö-Drottningholm, Ekerö, Munsö och Adelsö.  Till våra patienter går vi, cyklar och kör bil. Tillsammans med undersköterskor utförs planerade eller akuta hälso -och sjukvårdsinsatser i våra patienters hem. I ditt ansvar som distriktssköterska eller sjuksköterska har du omvårdnadsansvaret för patienterna i ditt område. Det ingår bland annat medicinska bedömningar, sårvård, läkemedelshantering, provtagning, katetervård, omvårdnadsplanering, vårdplanering-SIP (Samordnad Individuell Plan), kontakt med anhöriga, biståndsbedömare och förskrivningar. 

Du har en central roll i samverkan kring patienten där du säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden och uppföljning av patienten. Du leder, prioriterar och samordnar arbetet kring dina patienter. 

 

Kvalifikationer

Distriktssköterska eller sjuksköterska med några års arbetslivserfarenhet, gärna från hemsjukvård och/eller geriatrik. B-körkort är ett krav. Vi dokumenterar i Take Care och erfarenhet av det är meriterande. 

Personliga Egenskaper:

Vi söker dig som är en trygg och stabil person, som har ett professionellt förhållningssätt och en förmåga att anpassa sig till olika situationer. Du är duktig på att skapa struktur och har en naturlig talang för att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är positiv, hjälpsam och kan arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för samarbete. 

Övrig information:

Vi söker i 1.a hand heltid men deltid kan diskuteras. Friskvård 5000 kr per år. kollektivavtal, semesterbostäder.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande och ber dig observera att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. 

Villkor




Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100 %)
Tillträdesdatum:
Sensommar-höst 24
Sista ansökningsdag:
2024-09-01

Ansök

Ansök