en bild

Vi söker en driven tandläkare!

Bild

Vill du tillhöra ett arbetsteam med mycket erfarenhet och där du har möjlighet att utvecklas? Är du driven och vill ta nästa kliv i din karriär? Athena Tandklinik i Centrala Gävle söker dig som tandläkare och som vill arbeta mellan 50–100%.

Start: Enligt överenskommelse
Ort: Centrala Gävle
Omfattning: 50–100%
Anställning: Tillsvidare med provanställning

Om tjänsten:

Som tandläkare kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter. Det finns stora möjligheter att utvecklas mot valfri nischning. Athena tandklinik arbetar med 3D print och har väldigt lång erfarenhet inom Alignerbehandlingar. Vi arbetar i Frenda. 

Verksamheten har 6 rum med 9 kollegor. Utöver möjligheterna till utveckling har du även möjlighet att arbeta delegerat i flera rum och erbjuds handledning vid behov. Teamet är ett glatt gäng som gärna har roligt tillsammans.

Kvalifikationer
Du är legitimerad tandläkare och kan kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift och engelska vid behov.

Som person är du nyfiken och tycker om att jobba med andra människor. Du är driven och tycker om att lära dig nya saker. Vidare är du social och tycker om att utmana dig själv och andra i ditt lärande.

Om Athena Tandklinik

Athena Tandklinik finns på Nygatan 31 och är en 6-rums verksamhet. Här arbetar 9 kollegor. Våra tandläkare Jenny Lennefeldt och Ulrika Wanner här på Athena Tandklinik utför det mesta inom allmäntandvård. Vår kirurg Magnus som hjälper oss med diverse kirurgi, bland annat att sätta implantat. Våra tandhygienister, tandsköterskor och receptionister utför ett viktigt arbete på kliniken.


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid/Deltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-08-19

Kontakt

Moa Trankell

Ansök

Ansök