Extern bild

Paret Eldh öppnar ny tandvårdsmottagning i Insjön i Dalarna

Publicerad:

Praktikertjänst öppnar en ny tandvårdsmottagning i Insjön i mellersta Dalarna. Mottagningen öppnar i augusti under namnet Eldhs Tandvård och kommer drivas av Maria och Peter Eldh. Med den nya mottagningen blir det återigen möjligt att besöka tandläkare i Insjön, efter att Folktandvården lämnade orten.

Från och med i höst går det att besöka Praktikertjänsts nya tandvårdsmottagning Eldhs Tandvård i Insjön, nära Leksand i Dalarna. Eldhs Tandvård har tagit över Folktandvårdens tidigare lokaler på Boställsvägen 2 och det är tandläkarparet Maria och Peter Eldh som kommer att driva verksamheten. Tillsammans har paret Eldh lång erfarenhet av allmäntandvård och de har jobbat flera år i Skåne.

- Att få öppna en egen tandvårdsklinik känns fantastiskt kul. De senaste åren har vi velat öppna en egen mottagning och Insjön, med dess närhet till natur och friluftsliv, passar oss väldigt bra, säger Peter Eldh, tillträdande verksamhetschef på Eldhs Tandvård.

    I nyrenoverade lokaler kommer Eldhs Tandvård erbjuda all typ av allmäntandvård med den senaste utrustningen. Boende i Insjön med omnejd kommer därför kunna ta del av nära, personlig och individanpassad tandvård och rådgivning.

    - Många tandvårdsmottagningar i Dalarna har tvingats lägga ner sina verksamheter de senaste åren. Det känns därför extra viktigt och kul att kunna öppna en mottagning i Insjön och ge fler möjligheten till nära tandvård med hög kvalitet. Jag har själv anknytning till Leksand och Dalarna och vi hoppas kunna driva mottagningen under en lång tid, säger Maria Eldh verksamhetschef på mottagningen.

    Maria, Peter och övrig personal hälsar alla varmt välkomna i höst.

    Falu-kuriren har skrivit ett längre reportage om Maria och Peter Eldh som går att läsa här.

    Vid frågor, kontakta gärna Maria Eldh, maria.eldh@ptj.se tel: 0767686222, Peter Eldh, peter.eldh@ptj.se tel: 0709763923 eller Praktikertjänsts pressjour press@ptj.se tel: 010-128 36 66. Mottagningens hemsida: https://www.ptj.se/eldhstandvard/

    Tillbaka

    Blocks

    Övrigt

    Taggar: