Extern bild

Praktikertjänst förstärker marknads- och kommunikationsavdelningen – Kata Hansson ny ansvarig för samhällskontakter

Publicerad:

Sveriges största privata vårdgivare Praktikertjänst fortsätter att utveckla och stärka arbetet med opinionsbildning och samhällsrelationer genom att rekrytera Kata Hansson som ny ansvarig för samhällskontakter. Kata Hansson kommer närmast från Systembolaget och tillträdde den 3 maj.

Praktikertjänst välkomnar Kata Hansson som ny ansvarig för samhällskontakter. Kata Hansson kommer närmast från Systembolaget, där hon arbetade med att stärka Systembolagets arbete inom samhällsrelationer med särskilt fokus på folkhälsa. Hon har även erfarenhet som kommunikationsrådgivare och har arbetat som politisk sekreterare.

- Jag ser fram emot att bli en del av kommunikationsteamet på Sveriges största privata vårdgivare och förtroendet att leda Praktikertjänst arbete med samhällskontakter. Det kommer bli spännande att utveckla och stärka företagets relationer i samverkan med vår chefsläkarorganisation, säger Kata Hansson, ansvarig för samhällskontakter på Praktikertjänst.

Mot bakgrund av det gångna årets prövningar inom vården förstärker Praktikertjänst arbetet med att stötta de drygt 1 000 mottagningarna i de viktiga relationerna med landets myndigheter och regioner.

- Vi är väldigt glada att välkomna Kata Hansson med hennes långa erfarenhet av samhällskommunikation. Hon kommer utgöra ett värdefullt tillskott till Praktikertjänsts strategiska satsning på kommunikation, säger Stefan Hladisch, marknads- och kommunikationschef på Praktikertjänst.

Kata Hansson tillträdde tjänsten den 3 maj och kommer att vara baserad på Praktikertjänsts huvudkontor i Stockholm. Förutom ansvarig för samhällsrelationer på Systembolaget har Kata även varit seniorkonsult på Rud Pedersen Public Affairs samt politisk sekreterare för Socialdemokraterna med ansvar för hälso- och sjukvårdsfrågor; både i Region Stockholm för Socialdemokraterna i socialutskottet.

För ytterligare information, kontakta gärna:

Stefan Hladisch, Marknads- och kommunikationschef stefan.hladisch@ptj.se eller pressjour: press@ptj.se, 010-128 36 66

Tillbaka

Blocks

Övrigt

Taggar: