Extern bild

Sundets läkargrupp i Bjärred öppnar filial i Furulund

Publicerad:

Sundets läkargrupp i Bjärred har öppnat en filial i närliggande Furulund. Mottagningen – som tar emot både barn och vuxna – öppnade den 9 april.

Sundets läkargrupp i Bjärred har expanderat sedan starten för nio år sedan. Då startade verksamheten med tre läkare. Idag är man hela 13. Och det är bland annat dessa som ska arbeta vid den nya filialen i Furulund.

- Vi valde att starta den här verksamheten eftersom vi märkte att många patienter från Kävlinge och Furulund sökte sig till mottagningen i Bjärred. Då tänkte vi att det vore bättre att komma närmare våra patienter, säger Munira Al-Saadi, specialist i allmänmedicin och verksamhetschef vid Sundets läkargrupp.

Intresset för den nya mottagningen har varit stort och patienter från Kävlinge och Furulund började att lista sig redan i februari.

- Det är både roligt och spännande att äntligen vara igång med verksamheten. Vi ska vara ett komplement till den redan etablerade vården i området och siktar på att skapa nära samarbeten som värnar patienterna, säger Munira Al-Saadi.

Filialen i Furulund kommer att bemannas med läkare och sjuksköterska fyra dagar i veckan. En dag i veckan, på onsdagar, är det istället barnavårdscentral med en barnmorska på plats.

För ytterligare information, kontakta gärna:

Erik Magni, presschef, Praktikertjänst, tel: 0703-26 50 98, e-post: erik.magni@ptj.se

Tillbaka

Blocks