Extern bild

Praktikertjänsts nya kurskatalog för hösten 2015

Publicerad:

Nu är Praktikertjänsts nya utbildningsprogram för alla inom tandvård, med nytt format, släppt och kurskatalogen beräknas nå tandläkarmottagningar runt om i Sverige i början av mars. Det går redan nu bra att anmäla sig till kurser på Praktikertjänsts webbplats.

- För hösten 2015 har vi breddat utbudet av utbildningar ytterligare, så att alla ska hitta något intressant. Det finns verkligen något som passar alla inom tandvården, säger Walter Schaller, utbildningsansvarig på Praktikertjänst.

Den nya kurskatalogen har ett nytt format, med mer utförlig information digitalt, och du kan redan nu läsa katalogen och anmäla dig till kurser på Praktikertjänsts webbplats.

Nyheter för hösten 2015 är bland annat ”Dentaloalveolär kirurgi i allmänpraktiken”, en ny kurs med Bodil Lund och Carina Krüger Weiner som på ett systematiskt och utförlig sätt belyser alla aspekter i frågan. Därutöver finns nyheterna ”Protetik och parodontologi” med Pernilla Larsson Gran och Carin Starkhammar Johansson samt ”Kirurgi och internmedicin” med Maths Ericsson Belinetto och Jahan Abati.

- Jag vill rikta ett stort tack till alla som delat med sig av idéer för att utveckla kurskatalogen. Och jag vill önska alla varmt välkomna att gå en kurs med oss, säger Walter Schaller.

Tillbaka

Blocks