Möt oss på Swedental 2021

Praktikertjänst kommer stolt medverka på Swedental - Nordens största mötesplats för dentalbranschen den 17-19 november på Stockholmsmässan.

Under Swedental på Stockholmsmässan, den 17-19 november har du möjlighet att träffa oss för ett enskilt samtal om din framtid och höra mer om vad Praktikertjänst kan erbjuda dig och hur du kan bli en del av Sveriges största privata vårdkoncern.

Besök oss i monter A04:30.

Vi ses!

 

Därför valde jag Praktikertjänst

"Patienter och medarbetare vinner på modellen"

– Praktikertjänstmodellen handlar om att skapa goda förutsättningar för oss som arbetar i vården att göra ett så bra jobb som möjligt för alla våra patienter. Jag som tandläkare slipper mycket administration och kan i stället fokusera på det som jag brinner för – att ge vård, träffa patienter och driva mottagningen, säger Agneta Riemann, tandläkare på Polarkronans praktik i Gällivare.
Ladda fler artiklar

Dina tre roller inom Praktikertjänst

Praktikertjänsts koncept är unikt då du som är delägare hos oss också är verksamhetsansvarig på någon av våra mottagningar. Samtidigt har du tryggheten i att vara anställd. Som verksamhetsansvarig och anställd på våra enheter innebär det även att du omfattas av ekonomisk trygghet då Praktikertjänst står för finansiell stabilitet. Passa på och besök oss i vår monter på Swedental så berättar vi mer.