Tandläkarmottagning Verksamhetsansvarig tandläkare, Ulricehamn

Som delägare i Praktikertjänst får du ansvar för att driva och utveckla en mottagning inom bolaget. Just nu finns det en öppning i Ulricehamn där en av våra delägare ska gå i pension. På mottagningen finns tre fräscha behandlingsrum, med möjlighet att inreda ett fjärde om så önskas. Övertaget gäller hela kliniken.

Adress Antal rum Patienter
Storgatan 12B Ulricehamn 3

   Beskrivning

   Letar du efter en etablerad klinik med gott rykte som samtidigt har potential att förädlas och vidareutvecklas under din ledning? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig.

   Kliniken har i nuläget tre behandlingsrum, med möjlighet att inreda ett fjärde för den som önskar. Lokalen är fräsch och inbjudande och upplevs som proffsig. Här finns fem parkeringsplatser i anslutning till entrén, som leder vidare in till väntrum och reception. Lokalen inrymmer, utöver behandlingsrummen, sterilrum, OPG, personalrum, kontor, omklädningsrum samt en separat personalentré.

   Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

   Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också delägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker.

   Välkommen att ta en första konfidentiell kontakt med vår rekryterare Christoffer Petrén via telefon 070-789 37 46 eller via mail christoffer.petren@ptj.se.

   Fakta om mottagningen

   Om mottagningen
   Antal rum 3

   Karta