Tandläkarmottagning Tandläkare och delägare, Uddevalla

I Uddevalla finns en fantastiskt smakfull mottagning i fina stora lokaler med fem fullt utrustade behandlingsrum. Hit söker vi nu 2 tandläkare redo att ta nästa steg i sina karriärer och gå in som delägare och verksamhetschefer. Är det dig vi söker?

Adress Antal rum Patienter
Norra Drottninggatan 28 Uddevalla 5 2200

   Beskrivning

   2 tandläkare sökes till unik mottagning i Uddevalla!

   Kliniken har cirka 2200 revisitionspatienter samt fem fullt utrustade behandlingsrum. För den som önskar expandera finns stora möjligheter, då ytterligare två behandlingsrum som är förberedda för unitar och inredning. På mottagningen finns väntrum, reception, stora personalutrymmen, CBCT, två steriler, tandtekniskt labb samt två kontor.

   Uddevalla är hjärtat i Bohuslän - inte bara för att det är den största staden utan även då den geografiskt ligger helt unikt för att erbjuda det bästa med landskapet. CNN har utnämnt den Bohuslänska skärgården till ett av världens vackraste naturområden!

   Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

   Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också delägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker.

   Vill du veta mer? Kontakta vår affärsutvecklare Ivan Rosengren på ivan.rosengren@ptj.se eller 070-789 37 05!

   Fakta om mottagningen

   Om mottagningen
   Antal rum 5
   Patienter 2200

   Karta