Tandläkarmottagning Tandläkare och delägare, Borås

I centrala Borås finnes en nyrenoverad och välrenommerad tvåtandläkarpraktik som bedriver allmäntandvård för vuxna. Hit söker vi nu en duktig och driven tandläkare att ta över hälften.

Adress Antal rum Patienter
Torggatan 19 Borås 3

   Beskrivning

   Blott 40 minuter från Göteborg, invid Viskans stand, finns möjligheten att ta över och driva vidare del av en modern mottagning i centrala Borås.

   Praktiken är ombyggd 2013, med ytterligare utökad yta 2018 i modern design - här finns alla möjligheter att bedriva modern tandvård kvalitativt. Vart tandläkarteam förfogar över tre behandlingsrum, och utöver detta finns ett stort lugnt väntrum i anslutning till reception, tillgång till OPG-rum, avskilda kontorsrum och stora personalutrymmen. Därtill finns erfaren och intresserad personal på plats att fortsätta bedriva god tandvård med.

   Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

   Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också delägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker.

   Vill du veta mer? Kontakta vår affärsutvecklare Ivan Rosengren på ivan.rosengren@ptj.se eller 070-789 37 05!

   Fakta om mottagningen

   Om mottagningen
   Antal rum 3

   Karta