Tandläkarmottagning Tandläkare och delägare, Västerås

Som delägare i Praktikertjänst får du ansvar för att driva och utveckla en mottagning inom bolaget. Just nu finns det en öppning i centrala Västerås. Mottagningen är stor och luftig med fem behandlingsrum.

Adress Antal rum Patienter
Stora Gatan 33 Västerås 5 2400

Beskrivning

Kliniken ligger mitt i Västerås och är väl inarbetad med gott renommé och är fullt digitaliserad. Lokalerna är luftiga och välplanerade och hit hör 2400 patienter, varav 2000 är revisitionspatienter.

Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också delägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker.

Fakta om mottagningen

Om mottagningen
Antal rum 5
Patienter 2400

Karta