Tandteknikermottagning Delägare och tandtekniker, Umeå

Som delägare i Praktikertjänst får du ansvar för att driva och utveckla en mottagning inom bolaget. Just nu finns det en öppning i Umeå där vårt välrenommerade och moderna labb Lundbergs Tandtekniska vill utöka sin ledningsgrupp med ytterligare en delägare.

Adress Antal rum Patienter
Storgatan 49 Umeå

Beskrivning

På grund av stor efterfrågan från våra kunder och en god tillväxtpotential har vi beslutat att utöka med en delägare som vill vara med och driva Lundbergs Tandtekniskas fortsatta utveckling. Lundbergs är ett modernt labb som ligger i framkant inom den digitala utvecklingen. Labbet har nyligen genomgått en extern kvalitetsrevision och vårt ledningssystem är ISO-certifierat. Medarbetarna är kompetenta, engagerade och samspelade.

Hit sökes en tandtekniker som arbetat minst 3 år och som gärna får ha erfarenhet av att arbeta i en ledande position med ansvar över personal och medarbetare.

Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också delägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker.

Vill du veta mer? Kontakta Regional affärsutvecklare Mette Palmer på mette.palmer@ptj.se eller 070-789 39 27!

Karta