Tandläkarmottagning Verksamhetsansvarig tandläkare, Stockholm

Som delägare i Praktikertjänst får du ansvar för att driva och utveckla en mottagning inom bolaget. Just nu finns möjlighet att ta över en välfungerande och fullt utrustad tandläkarmottagning, belägen centralt i Fruängen, Stockholm. På mottagningen finns ljusa fina lokaler har fyra behandlingsrum varav tre är fullt utrustade med unitar och digital röntgen.

Adress Antal rum Patienter
Fruängsgången 2 Stockholm 4

   Beskrivning

   Praktiken ligger i Fruängens Läkarhus i Fruängens centrum. Kliniken har funnits sedan 50-talet, har gott rykte och är välkänd för de som bor i området. Det finns stor potential att rekrytera nya patienter då det byggs nya bostäder i området samt att praktiken är centralt belägen och lätt att nå. Det finns även gratis parkeringsplatser utanför läkarhuset. 

   Praktikens ljusa fina lokaler har fyra behandlingsrum varav tre är fullt utrustade med unitar och digital röntgen. Två unitar är av märket Unic Line och en av märket Planmeca. Kliniken har cirka 1300 registrerade patienter varav omkring 1000 är revisionspatienter. Kontinuerligt inflöde av nya patienter.

   Klinikens planlösning möjliggör för 2 tandläkarteam att jobba oberoende av varandra varför det även finns två fullt utrustade steriler placerade mellan behandlingsrummen. Detta innebär en fantastisk möjlighet för den som vill hyra ut eller arrendera delar av lokalen. 

   Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

   Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också delägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker.

   Fakta om mottagningen

   Om mottagningen
   Antal rum 4
   Antal tandläkare 1
   Antal tandsköterskor 1

   Karta