Tandläkarmottagning Verksamhetsansvarig tandläkare, Bagarmossen, Stockholm

Som delägare i Praktikertjänst får du ansvar för att driva och utveckla en mottagning inom bolaget. Just nu finns det en öppning i Bagarmossen, Stockholm där en av våra delägare ska gå i pension. På mottagningen har 2 behandlingsrum fördelade på 76 kvm och ett gott renommé. Övertaget gäller hela kliniken.

Adress Antal rum Patienter
Svartågatan 2 Stockholm 2 1000

Beskrivning

Kliniken är den enda verksamma tandläkarkliniken i området och ligger centralt i Bagarmossen Centrum, nära till tunnelbana. Fin, liten klinik med cirka 1000 revisionspatienter plus cirka 150 barnpatienter.

Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också delägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker.

Fakta om mottagningen

Om mottagningen
Antal rum 2
Antal tandläkare 1
Antal tandsköterskor 1
Antal tandhygeinister 1
Patienter 1000

Karta