Tandläkarmottagning Tandläkare till Tandvårdscenter

Vi söker nu en tandläkare till Haninge tandvårdscenter/lasertandvård. Kliniken ligger i Haninge (Handenterminalen), en av Stockholms mest expansiva förorter, ca 20 min från centralstationen. Goda förbindelser, pendeltåg och buss precis runt hörnet. Bilparkering 5 min från kliniken.

Adress Antal rum Patienter
Handenterminalen 4 Stockholm 1700

   Beskrivning

   Kliniken ligger i gränslandet mellan stad och natur med en vacker utsikt över sjön Rudan och drivs av tandläkare Michael Nylander M.Sc in laser dentistry, två tandsköterskor och en tandhygienist.

   Vi har fyra moderna behandlingsrum, OPG, scanner och flera olika lasrar i toppklass. 

   Ca 1700 revisionspatienter där majoriteten är vuxenpatienter. Vår strävan är att ge den bästa och modernaste tandvården där patienten är i fokus. Vi samarbetar med specialister inom kirurgi, parodontologi, endodonti m. m.

   På kliniken bedriver vi traditionell tandvård, estetisk tandvård, implantat och laserassisterande tandvård inom de flesta odontologiska områdena. Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas och ge patienterna fullgod vård och service med möjlighet att även jobba med laser som ett komplement till traditionell tandvård. 

   Då vi är en liten familjär klinik så vill vi att du som söker är en teammänniska, talar flytande svenska, har hög empati, god samarbetsförmåga samt minst tre års arbetslivserfarenhet.

   Fakta om mottagningen

   Om mottagningen
   Antal tandläkare 1
   Antal tandsköterskor 2
   Antal tandhygeinister 1
   Patienter 1700

   Karta