Tandläkarmottagning Tandläkare och delägare till Vetlanda

Nu finns möjligheten att bli delägare i Praktikertjänst och ta över samt driva vidare en omtyckt, välskött och lönsam klinik på bästa läge i centrala Vetlanda. Letar du efter en etablerad klinik med gott rykte som samtidigt har potential att förädlas under din ledning? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig. På mottagningen finns idag två verksamma tandläkare som också driver kliniken. Därtill finns ett team om två tandhygienister samt en receptionist. Här finns idag gott om patienter med en bred variation av klienter. Kliniken lämpar sig väl både för en ensam tandläkare såväl som ett par/team som vill göra en sådan här resa tillsammans.

Adress Antal rum Patienter
Storgatan 23 Vetlanda 4

Beskrivning

Nuvarande tandläkare har framgångsrikt drivit kliniken sedan 2014 och står nu inför nya äventyr i livet varför det blivit dags att lämna över till en ny delägare.

Mottagningen inrymmer totalt 4 st behandlingsrum, rymlig steril, reception och väntrum samt gott om biutrymmen för personal men även förråd. Utrustningen på kliniken är överlag av modernt snitt och kliniken är välutrustad.

Tillträdet kan diskuteras utifrån dina önskemål, frånträdande tandläkare har en initial idé om att lämna över kliniken vid årsskiftet men det kan tidigareläggas för rätt person.

Mer information om vår modell med delägarskap finner du via nedan länk:
https://youtu.be/siK4Orlgbe4

Här kan du se vad några av våra delägare runt om i landet berättar om livet på Praktikertjänst:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL3JcC-6YaKfiZF6JZ61nTDMC5go-z5lEi

Välkommen att ta en första konfidentiell kontakt med vår rekryterare Christoffer Petrén tel. 070 789 37 46. Välkommen med din ansökan!

Fakta om mottagningen

Om mottagningen
Antal rum 4

Karta