Tandläkarmottagning Tandläkare och delägare, Söderhamn

Som delägare i Praktikertjänst får du ansvar för att driva och utveckla en mottagning inom bolaget. Just nu finns möjlighet att ta över 50% av en fin och välfungerande tandläkarklinik i Söderhamn! Är det dig vi söker?

Adress Antal rum Patienter
Kungsgatan 20 Söderhamn 4 2500

   Beskrivning

   Praktikens ljusa fina lokaler har fyra behandlingsrum där alla är fullt utrustade med unitar av märket CanCan. Digital röntgen finns i alla behandlingsrummen, samt digital OPG i OPG-rummet. Här har bedrivits implantatbehandlingar sedan 1999, där vi utför hela behandlingen, från operation till protetik. All avtryckstagning görs med 3shapr, IO scanner. I källarvåningen finns två kontor, omklädningsrum, stort konferensrum, samt personalingång. Till mottagningen räknas cirka 2500 revisionspatienter.

   Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

   Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också delägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker.

   Välkommen att ta en första konfidentiell kontakt med vår rekryterare Mette Palmer via telefon 010-128 39 27 eller via mail mette.palmer@ptj.se.

   Fakta om mottagningen

   Om mottagningen
   Antal rum 4
   Patienter 2500

   Karta