Tandläkarmottagning Verksamhetsansvarig tandläkare, Rättvik

Som delägare i Praktikertjänst får du ansvar för att driva och utveckla en mottagning inom bolaget. Just nu finns möjlighet att ta över en välfungerande och fullt utrustad tandläkarmottagning, belägen centralt i Rättvik. På mottagningen finns tre behandlingsrum, uppdaterad utrustning och ett välrenommerat personalteam.

Adress Antal rum Patienter
Ågatan 1 Rättvik 3 1500

   Beskrivning

   Kliniken ligger centralt på Rättviks gågata, belägen mellan små pittoreska butiker och byggnader. Fin, löpande uppdaterad klinik med luftiga ytor. Tre behandlingsrum med KaVo-stolar 3 respektive 4 år gamla, reception och väntrum. Personalutrymmena är stora, ljusa och luftiga.

   På denna adress har funnits tandvårdsklinik sedan 1978 och nuvarande tandläkare har funnits här sedan 1998. Kliniken är väl inarbetad med mycket gott renommé och omkring 1500 revisionspatienter.

   Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

   Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också delägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker.

   Fakta om mottagningen

   Om mottagningen
   Antal rum 3
   Antal tandsköterskor 2
   Antal tandhygeinister 2
   Patienter 1500

   Karta