en bild

Fysioterapeut till mottagning - tillsvidaretjänst

Bild

Information om arbetsplatsen

Välkommen till ett härligt gäng som arbetar tillsammans i en positiv och prestigelös miljö. Vår verksamhet präglas av kontinuerlig metodutveckling, där medarbetarna är med och ansvarar för verksamhetens mål och resultat. Här finns möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en arbetsmiljö präglad av våra värderingar: professionalism, nytanke och omtanke.  

Enheten består av drygt 20 medarbetare fördelade på mottagning, hemrehab och neuroteam. Det är arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter, dietister samt kiropraktor som arbetar hos oss. I neuroteamet finns också logoped och kurator. 

Vi finns på Handens sjukhus som ligger på ca 10 minuters promenadavstånd från pendeltågsstationen.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en leg Fysioterapeut till vår mottagning. Som sjukgymnast/fysioterapeut hos oss på mottagningen arbetar du med individuell bedömning /behandling, patientutbildning och gruppverksamhet. I primärvården finns det en stor variation av olika diagnoser och åldrar vilket gör arbetet både utmanande och varierat. 

 Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut och erfarenhet av primärvården är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som sätter patienten i fokus, har samarbetsförmåga och drivs av att inspirera och motivera patienter i det hälsofrämjande arbetet. Du trivs med att arbeta självständigt men också i team, är flexibel samt har intresse för utveckling och nytänkande för att hitta nya lösningar i den moderna vården. 

Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med såväl dina arbetskollegor som våra patienter. 

Vill du arbeta hos oss har du ett positivt förhållningssätt, du är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du är van att arbeta självständigt under eget ansvar, kan ta egna initiativ och kan bedöma och prioritera patientens behov. Du arbetar effektivt och tycker om att tänka nytt.  Vill du sedan med din positiva attityd bidra till ett trivsamt och bra arbetsklimat driva mottagningen framåt så kommer du passa bra och trivas med oss 

Vi erbjuder

  • Goda möjligheter till kompetensutveckling
  • Mentorsprogram till våra mer oerfarna kollegor
  • Ett generöst flextidsavtal
  • Korta beslutsvägar och prestigelösa kollegor
  • Individuell lönesättning
  • Generöst friskvårdsbidrag på 5000:-/år
  • Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns
  • Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
  • Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare. Vi undanber oss vänligen men bestämt direkt kontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.


Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare anställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100% 40h/vecka)
Tillträdesdatum:
Efter överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-12-15

Kontakt

Johanna Juustovaara

Ansök

Ansök