en bild

Specialistläkare i urologi sökes till Praktikertjänst, Stockholm

Information om arbetsplatsen

Mottagningen har sedan år 2018 varit etablerad i Söderhallarna på Medborgarplatsen men kommer i en framtid att flytta till nya lokaler. Vi har ett tätt samarbete med Södersjukhuset. I övrigt ett stort remissflöde med ett gott samarbete från remittenter som framför allt finns i södra delen av Stockholm. Remisser kommer ifrån akutsjukhus, andra specialistenheter och primärvård. Vi använder journalsystemet TakeCare. Stort patientunderlag och hög patientnöjdhet.

På mottagningen arbetar specialister i urologi, sjuksköterska samt undersköterska. Mottagningen drivs inom ramen för vårdval Urologi i region Stockholm.

När du går in som delägare kommer du att ansvara för den dagliga driften för mottagningen. Till din hjälp finns inom Praktikertjänst ett nätverk av specialister inom olika områden, så som säkerhet, juridik, HR, fastighet, administration, finans, IT- och telefoni, kvalitet, kommunikation, inköp, pension och miljö. Som en del av rollen är du ansvarig för verksamhetens resultat vilket innebär att du gör en budget och ansvarar för det ekonomiska resultatet.

Besök arbetsplatsens webbplats http://www.lakargruppenvictoria.se/

Arbetsuppgifter

Arbetets innehåll samt omfattning kan skräddarsys efter dina önskemål inom specialiteten och vårdvalet Urologi. Möjlighet finns att arbeta heltid eller deltid i omfattning enligt överenskommelse. Vi söker dig som vill driva och utveckla verksamheten framåt och är intresserad av ett delägarskap. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har specialistexamen inom urologi, och har minst två års erfarenhet som specialistläkare inom området.
Du har mycket goda kunskaper i svenska språket både muntligt och skriftligt.

Personliga egenskaper

Du har ett eget driv, en god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du har ett gott bemötande gentemot patienter, anhöriga och kollegor och besitter en hög social kompetens.
Som person ser du det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.

Övrig information

Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.
Låter det här intressant? Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Dushanka Kristiansson, Specialistläkare
dushanka.kristiansson@ptj.se
0723-24 48 86

Anna-Karin Bergström, Affärsutvecklare/Rekryterare
anna-karin.bergstrom@ptj.se
070-166 71 20

Välkommen med din ansökan!

 


Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare anställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-12-31

Kontakt

Anna-Karin Bergström

Ansök

Ansök