en bild

Fysioterapeut till hemteam, Praktikertjänst Rehab Tullinge

Bild

Vi söker dig som är fysioterapeut och tycker om att arbeta i patientens hem, och som gillar teamarbete. Vi är en arbetsplats med engagerade kollegor och högt i tak, som hoppas du vill bli en del av vårt team!

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Rehab Tullinge ligger strax utanför Stockholm med goda kommunikationsmöjligheter. Vid årsskiftet 2021/2022 flyttade vi till nya fräscha lokaler mitt emot pendeltågsstationen i Tullinge centrum, granne med många andra vårdverksamheter som också är våra remittenter. Verksamheten erbjuder bred kompetens inom rehabilitering och vi har många erfarna kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. 

Praktikertjänst Rehab Tullinge är en av våra mellanstora enheter med ca 26 medarbetare. En arbetsgrupp som består av arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kiropraktor, receptionister och enhetschef. 

Vårt mål är en arbetsmiljö som präglas av våra värderingar: omtanke, nytanke och professionalism. Är dessa viktiga för dig så tror vi att du kommer att trivas hos oss.

Vi värdesätter att du som medarbetare ska känna dig trygg och trivas hos oss. Vi välkomnar därför nya idéer och är lyhörda inför hur du upplever din arbetssituation. Du kommer att få en fadder på enheten och en mentor inom organisationen. Du arbetar dagligen nära dina kollegor och närmaste chef.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som tycker om att arbeta i patientens hem och i nära samarbete med en kollega i en annan profession. 

Hemteamen tar emot patienter främst via remisser från andra vårdinstanser. Patienten ska vara i behov av rehabiliteringsinsats i hemmet och teamet består främst utav arbetsterapeut + fysioterapeut och vid behov även dietist. 

Möjlighet till delad tjänst mellan hemteam och mottagning finns.

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut, gärna med erfarenhet av arbete med äldre och/eller inom primärvårdsrehabilitering. Ett plus är om du har vana att arbeta i team. 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är engagerad i ditt arbete och som tycker om att göra skillnad i en medmänniskas liv. 

Du har ett professionellt förhållningssätt och har en förmåga att få patienten att känna sig sedd och trygg. 

Vi ser gärna att du är bra på att prioritera, trivs med att ta ansvar för ditt arbete och har en god förmåga att kommunicera med andra då dessa är essentiella delar i ditt uppdrag.

Övrig information

Vi erbjuder: 
Ett mentorsprogram för våra mer oerfarna medarbetare 
Goda möjligheter till kompetensutveckling 
Stora möjligheter att påverka dina arbetstider 
Ett generöst flextidsavtal 
Korta beslutsvägar 
Ett generöst friskvårdsbidrag 

Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns.
Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning.

Intervjuer sker löpande.


Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare anställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-12-01

Kontakt

Åsa Gezelius

Ansök

Ansök