en bild

Specialist i allmänmedicin till Brahehälsan Eslöv

Information om arbetsplatsen

Brahehälsans vårdcentral i Eslöv har 10000 listade patienter och bedriver god vård i välfungerande team. Vi jobbar tillsammans för att utveckla våra arbetssätt och strävar ständigt efter att förbättra vår kvalitet men också efter att ha en god arbetsmiljö.

Personalstyrkan är stabil och personalomsättningen är låg. Stämningen i arbetsgruppen är mycket god och vi hjälper varandra i stort och smått. På vårdcentralen arbetar sju specialister i allmänmedicin, tre ST- och AT-läkare, distriktssköterskor, fysioterapeuter, kurator, psykolog, arbetsterapeut och dietist tillsammans med medicinska sekreterare samt undersköterskor. Vi har regelbundet möten kring rutiner och riktlinjer både inom och mellan professioner. Läkarna har varje vecka gemensamma falldragningsronder och tid avsatt för fortbildning. Vi listar på läkare och har ca 1350 patienter per 1.0 tjänst.

Vi har BVC-mottagning och specialistsköterskemottagningar inom områdena diabetes, äldre, sårvård och astma/KOL. Vi arbetar med direkttriagering till våra psykosociala resurser och våra fysioterapeuter som alla har en hög tillgänglighet. Vi är en "digifysisk" vårdcentral med möjlighet till chatt och videobesök med våra egna patienter.

Vi tränar tillsammans på arbetstid varje vecka; pingis, löpning, gym mm.

Vårdcentralen är belägen centralt i Eslöv med goda pendlingsmöjligheter 15min från lund och 25min från Malmö.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Kvarngatan 8, Eslöv

Arbetsuppgifter

Du erbjuds möjlighet att jobba som allmänspecialist med ett begränsat antal listade patienter, ca 1350/heltid. Arbetsuppgifterna omfattar det breda allmänmedicinska området med ansvar för patienter i alla åldrar med en stor variation av diagnoser.
Arbetet är självständigt och omväxlande samtidigt som vi drar nytta av hela enhetens kunskaper när det behövs. Förutom sedvanligt patientarbete på vårdcentralen finns möjlighet att handleda AT- och ST-läkare.
Hos oss får du tillfälle till goda utvecklingsmöjligheter. Vi har schemalagd fortbildning var annan vecka. Varje vecka finns det tid avsatt för kollegial diskussion av patientfall och andra yrkesspecifika frågor.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är specialist i allmänmedicin.

Personliga egenskaper

Ett genuint intresse för primärvården och vårt omväxlande arbete! Vi ser samarbete över yrkesgränserna som en självklarhet hos oss. Tillsammans kan vi ge den bästa vården till våra patienter. Vi ser gärna att du har ett positivt förhållningssätt, att du är ansvarstagande och bidrar till ett öppet och glädjefyllt arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-12-11

Information om tjänsten lämnas av

Kajsa Köllerfors
Johannes Lindbladh

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: kajsa.kollerfors@ptj.se