en bild

Tandhygienist

Information om arbetsplatsen

Vår vision är att vara ett sammansvetsad skickligt team som erbjuder modern patientcentrerad tandvård. Vi söker kollegor som är drivna och vill utvecklas. Vår kultur präglas av ett extremt fokus på professionell och personlig utveckling och vi söker därför endast innovativa och serviceinriktade medarbetare då vi lägger ett stort fokus på kundnöjdhet .Tillsammans kommer vi att göra en 5-stjärnig upplevelse hos tandläkaren tillgänglig för alla.

Adress:
Kungsportsavenyen 30, Vån 3, Göteborg

Arbetsuppgifter

Vi söker en tandhygienist som kommer jobba med sedvanliga arbetsuppgifter som tandhygienist men även kan tänka sig assistera vid behov eller vid implantatoperationer. Vi arbetar med tandreglering med både fast apparatur och med aligners. Så om du har haft erfarenhet av digitalscanning är det meriterande.

Meriterande är även om du jobbat med protetik, såsom avtrycktagning konventionellt eller digitala avtryck, temporära ersättningar .

Tjänsten är flexibel och vi vill gärna utforma den tillsammans med dig.

Kvalifikationer

Kvalifikationer

- Du är legitimerad tandhygienist.
- Du behärskar svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift.
- Vi söker både tandhygienist med många års erfarenhet och de som är relativt nya i yrket. Det viktigaste är att du är kompetent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandhygienist.

Personliga egenskaper

Personliga egenskaper

- Du sätter patienten först och är villig att gå den extra milen för att ge patienten den bästa upplevelsen de någonsin haft hos en tandhygienist.
- Du har en brinnande önskan att utvecklas både professionellt och personligt.
- Du är öppen och letar ständigt efter sätt att ge en bättre patientupplevelse.
- Du är strukturerad, noggrann och har förmågan att arbeta både självständigt och i team.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi är flexibla och är även intresserade av dig som vill arbeta deltid.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-12-10

Information om tjänsten lämnas av

Mariella Lernbom

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: mariella.lernbom@ptj.se