en bild

Vårdcentralen Kusten söker Psykolog/PTP-psykolog

Information om arbetsplatsen

Vårdcentralen Kusten har verksamhet i västra delen av Kungälvs kommun, Ytterby, Kärna och Marstrand. Vi är en privat vårdcentral inom Praktikertjänst AB.
Bra pendelförbindelser till Göteborg samt norrut, tåg- och busstation endast 75 m från mottagningen.
Leg Psykolog/PTP-psykolog sökes med placering inom Familjehuset Klippan, en mottagning med inriktning mot barn och ungas psykiska hälsa. Verksamheten är ett tilläggsuppdrag inom vårdval vårdcentral för Kungälvs kommun samt kommuner i närområdet. Det är en öppen mottagning med särskilt uppdrag att ta hand om barn och unga i åldrarna 6-18 år med psykisk ohälsa.
Verksamheten består av psykologer, psykoterapeuter och socionomer samt vid behov extra resurser på vårdcentralen såsom arbetsterapeut, sjukgymnast och läkare. Huvudinriktningen är korta behandlingsinterventioner, enskilt eller i grupp. Syftet är att stärka upp vården för barn och unga med lindrig psykisk ohälsa samt att genom konsultation och handledning vara ett stöd för vårdcentraler i närområdet.
Vi har ett integrerat arbetssätt tillsammans med Kungälvs kommun. Familjehuset Klippan är ett samarbete mellan Vårdcentralen Kusten, Västra Götalandsregionen och Kungälvs kommun.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Stationsgatan 7C, Ytterby

Arbetsuppgifter

Ge råd och stöd samt bedömning och behandling av barn och unga 6-18 år med lindrig psykisk ohälsa. Arbetet kommer att ske i samverkan mellan socialtjänst, elevhälsa samt vårdgrannar.

Kvalifikationer

Du är legitimerad psykolog/PTP-psykolog med kompetens och erfarenhet eller intresse av att arbeta med barn och unga i åldern 6-18 år. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Föräldravikariat.
Intervjuer sker fortlöpande och vikariatet kan tillsättas direkt vid uppfyllda kvalifikationer.

Anställningsform:
Vikariat
Varaktighet:
1 år
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-01-08

Information om tjänsten lämnas av

Agneta Christina Hamilton
Maria Olinder

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: maria.olinder@ptj.se