en bild

Söker distriktsköterska

Information om arbetsplatsen

Tegnér VC bedriver primärvård med vårdvals avtal. Mottagningen startade 1994 och ägs av Praktikertjänst. Årsskiftet 21/22 bytte vårdcentralen namn från tidigare Odensvi till nuvarande Tegnér Vårdcentral pga. av flytt av hela verksamheten. Vårdcentralen drivs av 4 delägare som också arbetar som familjeläkare på vårdcentralen. Utöver dessa finns ytterligare 2 anställda specialister, 4 st ST läkare och Tegnér VC är även länets första utbildningscentral för BT läkare med för närvarande 3 BT i tjänst. Vi har en mängd olika mottagningar: Diabetes, KOL, sluta röka, demens, inkontinens, kurator, arbetsterapeuter, BVC, MHV och resevaccination. Vi har Rehabkoordinator som jobbar med våra sjukskrivna patienter. Vårdcentralen har ca 10 500 listade patienter. Delägarna värdesätter högt engagemang hos personal att utveckla både vården och verksamheten viket vi arbetar aktivt med.

Adress:
Forskargränd 2, Västerås

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är distriktsjuksköterska med intresse av primärvården, som önskar ett omväxlande arbete. Här får du varierande arbetsuppgifter och varvar arbetet på mottagningen med bland annat Dsk mottagning, telefonrådgivning samt ev specialistmottagning. Vi har redan nu specialistmottagning inom demens, diabetes, astma/ KOL rökavvänjning, inkontinens.
Vi önskar att utöka mottagningsarbetet inom inkontinens för både kvinnor och män , prediabetes , graviditetsdiabetes samt så är det meriterande om du har goda kunskaper inom hjärtsvikt och/ eller sårvård.
Arbetstiderna planeras i samråd med kollegorna, både utifrån verksamhetens och de personliga behoven

Kvalifikationer

Distriktssköterska, gärna med erfarenhet av primärvården. Vana vid telefonrådgivning. Vidareutbildning inom diabetes är meriterande.

Personliga egenskaper

Strukturerad och optimistisk. Du tycker om att jobba i team och att verka och arbeta i fungerande flöden. Du är driftig och tycker om att vara delaktig. Du vill driva dig själv och arbeta i linje med primärvårdsuppdraget. Du är ödmjuk och inkännande och samspelar väl med andra. Du gillar varierande arbetsuppgifter är ansvarstagande, flexibel och positiv.
Du har vana att arbeta både självständigt och i grupp.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänsten kan vara från deltid till heltidstjänst

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-12-18

Information om tjänsten lämnas av

Jasmina Kujundzic

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: jasmina.zlatarac.kujundzic@ptj.se