en bild

Arbetsterapeut till Älvpraktiken Rehab Kungälv

Information om arbetsplatsen

Vi är en mindre rehabmottagning, samlokaliserad med en vårdcentral, med fin stämning och god sammanhållning. Vi arbetar i team och hjälper varandra.

Vi trivs med vårt arbete och är stolta över att ha kommit på första resp tredje plats i VGR:s patientenkät 2020 och 2021.

Adress:
Nordmannatorget 1, Kungälv

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att undersöka, utreda och behandla patienter i alla åldrar med olika funktionsförmåga och aktivitetsförmåga. Vanliga tillstånd hos patienter du som arbetsterapeut möter är: nedsatt handfunktion, smärta, stressproblematik och psykisk ohälsa. Arbetet innefattar även förskrivning av hjälpmedel och intyg för bostadsanpassning. Du arbetar på mottagning, via digitala besök samt hembesök. Vi värnar om teamarbete, och vi har ett mycket tätt samarbete med alla professioner på vårdcentralen och rehab, såsom psykolog, läkare, fysioterapeut och sjuksköterska. Vi tar tillsammans hand om våra patienter och hjälper varandra.

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut.

Primärvårdserfarenhet är meriterande.

Personliga egenskaper

Den medarbetare vi söker vill delta i teamet, både socialt och i arbetet, är noggrann, flexibel, positiv och gillar att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.
Det finns flexibilitet kring arbetstiderna och sysselsättningsgraden.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-12-11

Information om tjänsten lämnas av

Annika Rusko-Andersson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: annika.rusko.andersson@ptj.se