en bild

Tandsköterska

Information om arbetsplatsen

Ett bra arbetsklimat med härliga kollegor där vi ställer upp för varandra. Vi har nu en plats ledig för en ny tandsköterska. Som medarbetare hos oss får du ett omväxlande och utvecklande arbete.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Bruksgatan 31, Höganäs

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som värdesätter gott samarbete, är serviceinriktad och omhändertagande. Du är en person som tar egna initiativ och trivs med eget ansvar. Du ska kunna jobba delegerat.
I rollen som tandsköterska hos oss är det viktigt att du är kommunikativ, flexibel och har förmågan att prioritera.

Kvalifikationer

* Utbildad tandsköterska.
* Meriterande är erfarenheter av kliniskt arbete i ett vuxenklientel.
* Erfarenhet av infiltrationsanestesi samt profylaxbehandling är meriterande.
* Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.
* God datavana, meriterande om du har erfarenhet av FRENDA journal.

Personliga egenskaper

Du är serviceinriktad och omhändertagande.
Har bra samarbetsförmåga och trivs med omväxlande arbetsuppgifter. Har förmåga att överblicka, planera och prioritera.
Du gillar att jobba kliniskt och delegerat.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänsten är 30 h - 35 h enligt överenskommelse. Arbetstiden kan förläggas mellan 7.00 och 19.15 enligt överenskommelse. Individuell lönesättning, friskvårdsbidrag och möjlighet till vidareutbildning erbjuds. Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
30 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-12-16

Information om tjänsten lämnas av

Annika Louice Rask

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: annika.rask@ptj.se